Kirjeldus
Vala paki sisu peale 1 L vett. Lase keema tõusta ja jäta liiga jahtuma. Asetage 1,1 kg kaaluv seafilee või singi tükk väikesesse anumasse nii, et liha oleks täielikult soolvees. Soolamisprotsessi kiirendamiseks süstige liha mõnesse kohta soolveega (umbes 60–80 ml soolveega). Kuumuta seda külmkapis (4-8°C) 5-7 päeva, keerates liha ülepäeviti. Pärast kuivatamist eemaldage liha soolveest ja asetage see kiirkeeduahju. Asetage termomeeter kaane sisse. Pane survesingi koostis veega potti nii, et veetase oleks liha kohal. Vee temperatuur ei tohi ületada 90°C. Kuumuta liha, kuni temperatuur selle sees on 68°C. Järgmisena eemaldage singikeet veest ja laske sellel jahtuda. Seejärel pane külmkappi, kõige parem üleöö.