BROWIN Pekla soolasegu singi valmistamiseks 100g

Tootja: Browin

3,00 

22 laos

  • Tallinn: 10
  • Tartu: 12
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laos

Tänu sellele uusimale soolveele on kiirsingi keeduplaadis maitsvate ja tervislike lihade, näiteks küüslaugu- ja ürdiaroomiga kõrvetatud sinkide valmistamine puhas nauding. Koostis:

jodeerimata sool, maitseained (must pipar 4,3%, vürtspipar, muskaatpähkel, tšillipipar, köömned, koriander, sinepiseemned, terav paprika, magus paprika); paakumisvastane aine: E 536, granuleeritud küüslauk 4,4%, suhkur, ürdid 1,5% (majoraan, maitsetaimed, leevik), kuivatatud sibul, kaaliumnitraat, naatriumnitrit.

TOOTEKOOD: BR410022 KATEGOORIAD: , ,

Kirjeldus

Vala paki sisu peale 1 L vett. Lase keema tõusta ja jäta liiga jahtuma. Asetage 1,1 kg kaaluv seafilee või singi tükk väikesesse anumasse nii, et liha oleks täielikult soolvees. Soolamisprotsessi kiirendamiseks süstige liha mõnesse kohta soolveega (umbes 60–80 ml soolveega). Kuumuta seda külmkapis (4-8°C) 5-7 päeva, keerates liha ülepäeviti. Pärast kuivatamist eemaldage liha soolveest ja asetage see kiirkeeduahju. Asetage termomeeter kaane sisse. Pane survesingi koostis veega potti nii, et veetase oleks liha kohal. Vee temperatuur ei tohi ületada 90°C. Kuumuta liha, kuni temperatuur selle sees on 68°C. Järgmisena eemaldage singikeet veest ja laske sellel jahtuda. Seejärel pane külmkappi, kõige parem üleöö.

Lisainfo

Kaal 0,035 kg
Bränd

Browin

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “BROWIN Pekla soolasegu singi valmistamiseks 100g”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga