Kohandage nõusolekueelistused

Kasutame küpsiseid, et aidata teil tõhusalt navigeerida ja teatud funktsioone täita. Üksikasjalikku teavet kõigi küpsiste kohta leiate allpool iga nõusolekukategooria alt.

Küpsised, mis on liigitatud kui "Vajalikud", salvestatakse teie brauserisse, kuna need on olulised saidi põhifunktsioonide võimaldamiseks.... 

Alati aktiivne

Vajalikud küpsised on vajalikud selle saidi põhifunktsioonide, näiteks turvalise sisselogimise või nõusolekueelistuste kohandamise võimaldamiseks. Need küpsised ei salvesta isikut tuvastavaid andmeid.

Pole midagi kuvada.

Funktsionaalsed küpsised aitavad täita teatud funktsioone, nagu veebisaidi sisu jagamine sotsiaalmeedia platvormidel, tagasiside kogumine ja muud kolmandate osapoolte funktsioonid.

Pole midagi kuvada.

Analüütilisi küpsiseid kasutatakse selleks, et mõista, kuidas külastajad veebisaidiga suhtlevad. Need küpsised aitavad anda teavet selliste mõõdikute kohta nagu külastajate arv, põrkemäär, liikluse allikas jne.

Pole midagi kuvada.

Jõudlusküpsiseid kasutatakse veebisaidi peamiste toimivusindeksite mõistmiseks ja analüüsimiseks, mis aitab pakkuda külastajatele paremat kasutuskogemust.

Pole midagi kuvada.

Reklaamiküpsiseid kasutatakse selleks, et pakkuda külastajatele kohandatud reklaame teie varem külastatud lehtede põhjal ja analüüsida reklaamikampaaniate tõhusust.

Pole midagi kuvada.

BROWIN Pekla soolasegu singi valmistamiseks 100g

Tootja: Browin

3,00 

14 laos

  • Tallinn: 9
  • Tartu: 5
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laos

Tänu sellele uusimale soolveele on kiirsingi keeduplaadis maitsvate ja tervislike lihade, näiteks küüslaugu- ja ürdiaroomiga kõrvetatud sinkide valmistamine puhas nauding. Koostis:

jodeerimata sool, maitseained (must pipar 4,3%, vürtspipar, muskaatpähkel, tšillipipar, köömned, koriander, sinepiseemned, terav paprika, magus paprika); paakumisvastane aine: E 536, granuleeritud küüslauk 4,4%, suhkur, ürdid 1,5% (majoraan, maitsetaimed, leevik), kuivatatud sibul, kaaliumnitraat, naatriumnitrit.

TOOTEKOOD: BR410022 KATEGOORIAD: , ,

Kirjeldus

Vala paki sisu peale 1 L vett. Lase keema tõusta ja jäta liiga jahtuma. Asetage 1,1 kg kaaluv seafilee või singi tükk väikesesse anumasse nii, et liha oleks täielikult soolvees. Soolamisprotsessi kiirendamiseks süstige liha mõnesse kohta soolveega (umbes 60–80 ml soolveega). Kuumuta seda külmkapis (4-8°C) 5-7 päeva, keerates liha ülepäeviti. Pärast kuivatamist eemaldage liha soolveest ja asetage see kiirkeeduahju. Asetage termomeeter kaane sisse. Pane survesingi koostis veega potti nii, et veetase oleks liha kohal. Vee temperatuur ei tohi ületada 90°C. Kuumuta liha, kuni temperatuur selle sees on 68°C. Järgmisena eemaldage singikeet veest ja laske sellel jahtuda. Seejärel pane külmkappi, kõige parem üleöö.