Veiseliha – Grillikoolitus

91,00 

Laost otsas

Koolitusel katsetame nii keraamilist grilli kui ka pelletgrilli. Võtame lauale seda, mida veis meile pakub. Saame tuttavaks erinevate lisavarustuste ja võimalustega. Õpime grille süütama, kontrollima ja valmistama parimaid tulemusi võimalikust. Tutvume suitsuklotsi, wokpanni, soolakivi ja malmiga. Saame teada, mis on hea temperatuur veiseliha jaoks. Vaatame otsa erinevatele veiseliha lõigetele ning sobilikele maitsetele.

Koolituse algus 18:00 ning koolitus toimub siseruumis, kus välistemperatuuri ja ilmastiku pärast muretsema ei pea. Kohapeal saadaval joogivalik ning kogu grillitud hõrgutis tuleb kenasti kohapeal koos ära süüa. Koolituse kestvus ajaliselt u 4 tundi.

Koolitus on eritellimusel, vähemalt 10le inimesele.

Menüü:

Eelroog: Suitsune musta pipra ja küüslaugu veiseriba Taco

Leegil ja pelletil: särtsakas veise Tomahawk steik

Pelletil: Täidetud veise sisefilee

Leegil: Veise antrekoodi steik erineval viisil

Lisand:  Küüslaugune kartulitamp värskete ürtide ja võiga

DESSERT: Grillil küpsenud banaanikook “Looftitatud” munavalgega

TOOTEKOOD: KINKEKAART_89(3) KATEGOORIA: