Kohandage nõusolekueelistused

Kasutame küpsiseid, et aidata teil tõhusalt navigeerida ja teatud funktsioone täita. Üksikasjalikku teavet kõigi küpsiste kohta leiate allpool iga nõusolekukategooria alt.

Küpsised, mis on liigitatud kui "Vajalikud", salvestatakse teie brauserisse, kuna need on olulised saidi põhifunktsioonide võimaldamiseks.... 

Alati aktiivne

Vajalikud küpsised on vajalikud selle saidi põhifunktsioonide, näiteks turvalise sisselogimise või nõusolekueelistuste kohandamise võimaldamiseks. Need küpsised ei salvesta isikut tuvastavaid andmeid.

Pole midagi kuvada.

Funktsionaalsed küpsised aitavad täita teatud funktsioone, nagu veebisaidi sisu jagamine sotsiaalmeedia platvormidel, tagasiside kogumine ja muud kolmandate osapoolte funktsioonid.

Pole midagi kuvada.

Analüütilisi küpsiseid kasutatakse selleks, et mõista, kuidas külastajad veebisaidiga suhtlevad. Need küpsised aitavad anda teavet selliste mõõdikute kohta nagu külastajate arv, põrkemäär, liikluse allikas jne.

Pole midagi kuvada.

Jõudlusküpsiseid kasutatakse veebisaidi peamiste toimivusindeksite mõistmiseks ja analüüsimiseks, mis aitab pakkuda külastajatele paremat kasutuskogemust.

Pole midagi kuvada.

Reklaamiküpsiseid kasutatakse selleks, et pakkuda külastajatele kohandatud reklaame teie varem külastatud lehtede põhjal ja analüüsida reklaamikampaaniate tõhusust.

Pole midagi kuvada.

Cheese knife – two tips 12cm

11,00 

2 laos

  • Tartu: 2
Saadavus poodides:

Tallinn: Laost otsas

Tartu: Laos

Suurus 12cm, (hulgipakendi suurus 6tk)

Kirjeldus

Sanelli on nuge valmistanud aastast 1864 ning need noad on paljude professionaalide ja kokkamishuviliste lemmiknoad. Iga nuga on disanitud täitmaks oma spetsiifilist eesmärki, mistõttu pakub nende kasutamine suurt naudingut. Nugade terad on tugevast terasest (HRC 54-56), mis tagab suurepärase lõikevõime ja paindlikkuse. Lõiketerad peavad vastu professionaalsele kasutamisele. Nugade ergonoomilised käepidemed on toodetud erilisel patenteeritud meetodil, mistõttu käepide on suurepärases tasakaalus teraga, nuga ei libise käest, käsi ei väsi kasutamisel, käepide kannatab järske temperatuurimuutusi (-40c kuni +150c) ja nuga on võimalik pesta nõudepesumasinas ning vajadusel steriliseerida.