Lisainfo
Kaal | 0,035 kg |
---|---|
Bränd | Browin |
11,00 €
28 laos
Tallinn: Laos
Tartu: Laos
Miks tasub liha enne termilist töötlemist pehmeks muuta?
Esiteks võimaldab see protseduur lühendada küpsetus-, praadimis- ja grillimisaega isegi 50% võrra! Teiseks võimaldab see marinaadid ja maitseained paremini imenduda. Kiuline lihamass muutub pehmemaks ning lõpptoode on õrnem ja mahlasem. Liha pehmendamine hoiab ära ka selle mahu vähenemise röstimise ajal!
Kolmandaks säilitab liha töötlemisel oma loomuliku mahla ja on maitsvam, samuti kergem süüa ja seedida.
Kaal | 0,035 kg |
---|---|
Bränd | Browin |
© Kõik õigused kaitstud 2024
HOMEFY OÜ / 14466452 / E102062344