Kirjeldus
Koolitusel katsetame nii keraamilist grilli kui ka pelletgrilli. Saame tuttavaks erinevate lisavarustuste ja võimalustega. Õpime grille süütama, kontrollima ja valmistama parimaid tulemusi võimalikust. Tutvume suitsuklotsi, wokpanni, soolakivi ja malmiga. Saame teada, mis on hea temperatuur ulukiliha jaoks. Vaatame otsa erinevatele lõigetele ning sobilikele maitsetele.
Koolituse algus 18:00 ning koolitus toimub siseruumis, kus välistemperatuuri ja ilmastiku pärast muretsema ei pea. Kohapeal saadaval joogivalik ning kogu grillitud hõrgutis tuleb kenasti kohapeal koos ära süüa. Koolituse kestvus ajaliselt u 4 tundi.
NB! Koolitus toimub vähemalt 8 inimese osalemise korral!
Näidismenüü grillikoolitusel (TALLINN)*
(menüü sõltub tooraine kättesaadavusest)
1) Sinikael pardi rinnafileest jalapeno popperid peekoniga
2) Praetud põdramaks või metssea maks sibulaga ja musta leivaga
3) Metskitse seljafilee (või karree)
4) Metssea kulinaarne ribi BBQ (low-slow) 3-4h.
5) Grillil küpsenud kõrvitsapirukas ( Pumkin Pie )