Kohandage nõusolekueelistused

Kasutame küpsiseid, et aidata teil tõhusalt navigeerida ja teatud funktsioone täita. Üksikasjalikku teavet kõigi küpsiste kohta leiate allpool iga nõusolekukategooria alt.

Küpsised, mis on liigitatud kui "Vajalikud", salvestatakse teie brauserisse, kuna need on olulised saidi põhifunktsioonide võimaldamiseks.... 

Alati aktiivne

Vajalikud küpsised on vajalikud selle saidi põhifunktsioonide, näiteks turvalise sisselogimise või nõusolekueelistuste kohandamise võimaldamiseks. Need küpsised ei salvesta isikut tuvastavaid andmeid.

Pole midagi kuvada.

Funktsionaalsed küpsised aitavad täita teatud funktsioone, nagu veebisaidi sisu jagamine sotsiaalmeedia platvormidel, tagasiside kogumine ja muud kolmandate osapoolte funktsioonid.

Pole midagi kuvada.

Analüütilisi küpsiseid kasutatakse selleks, et mõista, kuidas külastajad veebisaidiga suhtlevad. Need küpsised aitavad anda teavet selliste mõõdikute kohta nagu külastajate arv, põrkemäär, liikluse allikas jne.

Pole midagi kuvada.

Jõudlusküpsiseid kasutatakse veebisaidi peamiste toimivusindeksite mõistmiseks ja analüüsimiseks, mis aitab pakkuda külastajatele paremat kasutuskogemust.

Pole midagi kuvada.

Reklaamiküpsiseid kasutatakse selleks, et pakkuda külastajatele kohandatud reklaame teie varem külastatud lehtede põhjal ja analüüsida reklaamikampaaniate tõhusust.

Pole midagi kuvada.

Mustang suitsutuskast suur, 45 x 33 x 18 cm

Tootja: Mustang

41,00 

Laost otsas

Suitsutuskasti põhja puistata 0,5-1L suitsulaaste olenevalt kasti suurusest ja tooraine hulgast. Kalale saad kauni kuldse värvi lisades laastudele 2-3 tükki suhkrut.
Erineva maitse annab näiteks lepa- või õunapuu suits. Üldiselt võib suitsutada enamike lehtpuudega, kuid parim on ikkagi lepp.

Seejärel aseta laastude kohale rasvakogumispann ja siis restid. Kui on 1 kuni 2 kala, siis kasuta vaid ühte resti.
Kui on soov liha suitsutada, siis sobivad hästi läbikasvanud sealiha tükid, mis on eelnevalt soolatud.

Sulge suitsutuskasti kaas. Kasti põhja kuumenedes on kastis 100-120 C.
Optimaalne temperatuur liha suitsetamiseks on 40-80°C ja aeg 2-5 tundi, kala puhul on temperatuur kohe kõrge 100-120°C ja suitsutusaeg lühem. Kala suitsutamisel peab suitsukast olema enne kasutamist kuum – vastasel korral muutub niiske suits tõrvaks ning kala saab kibeda kõrvalmaitse. Kuumutada tuleks ikkagi ja ainult kuumakindlal alusel. Sobib täiesti tavaline söegrill, gaasigrill või spetsiaalne teisaldatav alus, millesse tehakse lõke. Kasti ei soovita jätta järelvalveta, et kalu mitte üle küpsetada.

Kala suitsutamise puhul võib jätta ka kasti kaane irvakile, et ei läheks liiga kuumaks ning kala ei kuivaks ära. 1kg-se kala suitsutamiseks kulub ca 40 minutit, räimede suitsutamiseks kulub ca 20 minutit.

TOOTEKOOD: MUS292404 KATEGOORIAD: , ,

Lisainfo

Bränd

Mustang