Kirjeldus
Kasutamine ja hooldus:
– Malmpotti võib kasutada praadimiseks ja hautamiseks kõigil pliiditüüpidel, samuti lahtisel tulel.
– Malmist kööginõu tuleb enne esmakordset kasutamist põhjalikult pesta. Seejärel kuumuta see 100 kraadi peale ja õlita õhukese õlikihiga (näiteks päevalilleõliga).
– Ilma eelneva töötlemiseta tohib nõud kasutada ainult toidu valmistamiseks, mis ei sisalda sidrun-, äädika- ega piimhapet.
– Ära jäta toitu malmist köögipotti pikaks ajaks seisma ega säilita selles toitu.
– Pärast toiduvalmistamist pese nõu, kuivata, kuumuta 100 kraadini ja õlita uuesti.
– Ära pese malmist kööginõusid nõudepesumasinas.
– Vale kasutamine võib ilma emailita malmnõudele tekitada korrosiooni. Roosteplekke saab eemaldada terasvillaga. Korrates kuumutamist ja õlitamist, muutuvad malmnõud taas nagu uueks. NB! Korrosioon ei ole defekt, vaid ebaõige kasutamise tagajärg.
Malmpott sobib kasutamiseks gaasipliidil, elektripliidil, keraamilisel pliidil ja induktsioonpliidil.
Toode on valmistatud Ukrainas Sytoni tehases.