Kohandage nõusolekueelistused

Kasutame küpsiseid, et aidata teil tõhusalt navigeerida ja teatud funktsioone täita. Üksikasjalikku teavet kõigi küpsiste kohta leiate allpool iga nõusolekukategooria alt.

Küpsised, mis on liigitatud kui "Vajalikud", salvestatakse teie brauserisse, kuna need on olulised saidi põhifunktsioonide võimaldamiseks.... 

Alati aktiivne

Vajalikud küpsised on vajalikud selle saidi põhifunktsioonide, näiteks turvalise sisselogimise või nõusolekueelistuste kohandamise võimaldamiseks. Need küpsised ei salvesta isikut tuvastavaid andmeid.

Pole midagi kuvada.

Funktsionaalsed küpsised aitavad täita teatud funktsioone, nagu veebisaidi sisu jagamine sotsiaalmeedia platvormidel, tagasiside kogumine ja muud kolmandate osapoolte funktsioonid.

Pole midagi kuvada.

Analüütilisi küpsiseid kasutatakse selleks, et mõista, kuidas külastajad veebisaidiga suhtlevad. Need küpsised aitavad anda teavet selliste mõõdikute kohta nagu külastajate arv, põrkemäär, liikluse allikas jne.

Pole midagi kuvada.

Jõudlusküpsiseid kasutatakse veebisaidi peamiste toimivusindeksite mõistmiseks ja analüüsimiseks, mis aitab pakkuda külastajatele paremat kasutuskogemust.

Pole midagi kuvada.

Reklaamiküpsiseid kasutatakse selleks, et pakkuda külastajatele kohandatud reklaame teie varem külastatud lehtede põhjal ja analüüsida reklaamikampaaniate tõhusust.

Pole midagi kuvada.

Kamado Joe – Kanaalus

Tootja: Kamado Joe

20,00 

44 laos

  • Tallinn: 22
  • Tartu: 22
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laos

Kamado Joe keraamiline kanaalus mahutab kuni 0,5 liitrit õlut, veini või muud vedelikku.
nAlusega võib valmistada tervet 2,5-kilost või väiksemat kana.
nSobib kasutamiseks kõigi küpsetusmeetoditega.
nMõõdud: 13x11cm

Kirjeldus

Täida keraamiline alus endale meelepärase vedelikuga ( õlu, vein, siider, puljong ) Aseta kana püstises asendis alusele ning torka läbi kana ning alusel olevate aukude pikad tikud. Need hoiavad kana paigal ning välistavad pikali vajumist küpsetamise ajal. Soovituslik grilli temperatuur on 175 kraadi. NB – Vedelik keraamilises aluses peab hakkama keema, see tagab niiskuse liikumise kanalihasse. Soovitatav on panna keraamiline alus alumisele restile või otse kuumusehajutaja peale.