HORSESHOE Premium Terav BBQ kaste 473 ml.

Tootja: Horseshoe

16,00 

4 laos

  • Tartu: 4
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laos

Tulejõuline legend igale lihale.

Kui soovid, et BBQ ei oleks lihtsalt maitsev, vaid lööks ka särtsakalt vastu keelt, siis on HORSESHOE Premium Terav BBQ kaste sinu uus truu ratsu. Selle kastme sügavalt suitsusesse ja kergelt magusasse põhja on peidetud särtsakas tšilli, mis äratab ka kõige tuimema pihvi ellu.

Sobib suurepäraselt:
✅ Ribilihale, kanatiibadele ja grillvorstile
✅ BBQ burgerite „salaelemendiks“
✅ Kastmeks, glasuuri või isegi dipiks
✅ Neile, kes armastavad tunnet, et „oo jaa, see kütab!“

Maitseprofiil: suitsune, magus, tšilline, kerge äädikane särts.

Koostisosad:
Tomatipasta, pruun suhkur, äädikas, tšilli (mitut tüüpi), küüslauk, sibul, sool, naturaalne suits, vürtsid, maitseained.

Ei ole soovitatav nõrganärvilistele või magusamaitselise BBQ austajatele!

TOOTEKOOD: AM11223 KATEGOORIAD: , ,

Kirjeldus

Tulevanker-ribid terava kastmega (4 portsjonit)

Vaja läheb:

1,5–2 kg sea ribisid (baby back või spare ribs)

SPG rub

Paprikapulbrit (magus ja suitsune)

1 pudel HORSESHOE Premium Teravat BBQ kastet

Soovi korral veidi mett (et tulisuse ja magususe tasakaal oleks just sinule)

ETTEVALMISTUS:

1. Eemalda ribi membraan – tõmba see maha, muidu jäävad kummised.

2. Maitsesta ribid kuivalt: spg ja paprikapulber. Masseeri nagu oleksid professionaalne BBQ-šamaan.

3. Kata ribid fooliumiga ja lase vähemalt 1h maitsestuda (või öö külmikus).

 

GRILLIMINE (2 meetodit):

Kamado või BBQ suitsuahi:

Kuumuta 120–130°C-ni, kasuta suitsuklotse (nt hikkoripuu või õunapuu).

Aseta ribid grillile kondi pool all.

Küpseta 2,5–3h kaane all, aeg-ajalt kontrollides.

Tavaline ahi:

130°C, fooliumis 2,5 tundi küpsemist.

GLASEERIMINE:

1. Võta ribid grillilt või ahjust ja eemalda foolium.

2. Pintselda ribid üle HORSESHOE Premium Terava BBQ kastmega. Kui soovid eriti „glänssi“ lõppu, sega kaste 1–2 spl meega.

3. Pane ribid veel 10–15 minutiks grillile/ahju ilma fooliumita, et kaste karamelliseeruks ja ribidele tekiks „bark“ ehk see mõnus tahenev BBQ-koorik.

SERVEERI:

Viiluta ribid, laota lõikelauale nagu vaba mees preerias.

Kõrvale: krõbe maisileib, coleslaw või grillitud maisitõlvik.

Kaste kõrvale kausikesse, lusikaga või otse peale niristada.

Lisainfo

Kaal 0,473 kg
Bränd

Horseshoe