Kohandage nõusolekueelistused

Kasutame küpsiseid, et aidata teil tõhusalt navigeerida ja teatud funktsioone täita. Üksikasjalikku teavet kõigi küpsiste kohta leiate allpool iga nõusolekukategooria alt.

Küpsised, mis on liigitatud kui "Vajalikud", salvestatakse teie brauserisse, kuna need on olulised saidi põhifunktsioonide võimaldamiseks.... 

Alati aktiivne

Vajalikud küpsised on vajalikud selle saidi põhifunktsioonide, näiteks turvalise sisselogimise või nõusolekueelistuste kohandamise võimaldamiseks. Need küpsised ei salvesta isikut tuvastavaid andmeid.

Pole midagi kuvada.

Funktsionaalsed küpsised aitavad täita teatud funktsioone, nagu veebisaidi sisu jagamine sotsiaalmeedia platvormidel, tagasiside kogumine ja muud kolmandate osapoolte funktsioonid.

Pole midagi kuvada.

Analüütilisi küpsiseid kasutatakse selleks, et mõista, kuidas külastajad veebisaidiga suhtlevad. Need küpsised aitavad anda teavet selliste mõõdikute kohta nagu külastajate arv, põrkemäär, liikluse allikas jne.

Pole midagi kuvada.

Jõudlusküpsiseid kasutatakse veebisaidi peamiste toimivusindeksite mõistmiseks ja analüüsimiseks, mis aitab pakkuda külastajatele paremat kasutuskogemust.

Pole midagi kuvada.

Reklaamiküpsiseid kasutatakse selleks, et pakkuda külastajatele kohandatud reklaame teie varem külastatud lehtede põhjal ja analüüsida reklaamikampaaniate tõhusust.

Pole midagi kuvada.

Elastne lihavõrk 18cmx3m, 220°C

6,00 

73 laos

  • Tallinn: 52
  • Tartu: 21
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laos

Võrku kasutatakse omatehtud lihatoodete valmistamiseks. Tänu võrgule muutub liha suitsetamine ja keetmine palju lihtsamaks! Selle kuumakindlus on +220°C. Pärast töötlemist on võrku väga lihtne eemaldada. Võrgu läbimõõt 18cm. Pikkus 3m. Pakend 1tk.

TOOTEKOOD: BR0006 KATEGOORIAD: , ,

Kirjeldus

Võrk sobib röstimiseks, suitsetamiseks, aurutamiseks ja keetmiseks.
Lihavõrku kasutatakse koduste toodete valmistamiseks: singid, rulaadid ja muud lihatooted.
Tänu kvaliteetsete topelt-elastsete ja puuvillaste niitidele on see võrk väga tugev ja tagab tugeva kokkusurumise.

Spetsiaalselt valitud materjalid võimaldavad liha kuumtöötleda kuni temperatuurini 220°C, muutmata selle aroomi ega maitset.