Lisainfo
Kaal | 0,17 kg |
---|
19,00 €
15 laos
Tallinn: Laost otsas
Tartu: Laost otsas
Angus & Oink’i Old Italian Style Bacon Cure on Itaalia stiilis kuivatatud soolasegu, mis lisab kodusele peekonile aromaatseid ürte ja vürtse. Idee on kombineerida traditsioonilised Itaalia maitselemendid—näiteks oregano, salvei, basiilik, rosmariin ja paprikatoodete segu—koos tasakaalustatud suhkru ja soolaga.
Kasutusjuhend:
Kasutamine: segada 5% võrra toidukaalu kohta (nt ‑ 300 g Cure Me segab kuni 6 kg liha) .
Kogu liha kata seguga ja jäta külmkappi (u 1 päev per 1,3 cm paksust + 1 päev).
Pärast soolamist loputa liha ja lase külmkapis 1–3 päeva õhu käes kuivada.
Lõpuks suitsuta ja küpseta kuni sisetemperatuurini 75 °C.
Pakend: umbes 300 g, mis sobib kuni ~6 kg peekoniliha.
Maitse:soolakas, mahealt magus, rikkalikult ürdine, kergelt vürtsika Paprika–küüslauguga Itaalia profiiliga.
Koostisosad: Sool, suhkur, pipar, pune, SELLERIseemned (SELLER), sidrun, sibul, punane paprika, salvei, loorberileht, apteegitill, E621, E631, rosmariin, paprika, tomat, küüslauk, E250 (naatriumnitrit), E251 (naatriumnitraat), E301 (naatriumaskorbaat)
Kaal | 0,17 kg |
---|
© Kõik õigused kaitstud 2024
HOMEFY OÜ / 14466452 / E102062344