91,00 €
Laost otsas
Koolitusel katsetame nii keraamilist grilli kui ka pelletgrilli. Õhtu jooksul valmistame burgereid kuklitest pihvini, valmistame ise kastmed ja lisandid. Kombineerime erinevaid maitseid ja valmistusviise. Saame tuttavaks erinevate lisavarustuste ja nende kasutamise võimalustega. Kõik osalejad saavad käed külge panna. Veedame meeldiva õhtu grillides ja nautides sai-pihv-sai kooslusi.
Koolituse algus 18:00 ning koolitus toimub siseruumis, kus välistemperatuuri ja ilmastiku pärast muretsema ei pea. Kohapeal saadaval joogivalik ning kogu grillitud hõrgutis tuleb kenasti kohapeal koos ära süüa. Koolituse kestvus ajaliselt u 4 tundi.
NB! Koolitus toimub vähemalt 8 inimese osalemise korral!
Näidismenüü klassikalisel grillikoolitusel (TALLINN)*
(menüü sõltub tooraine kättesaadavusest)
*Eelroog: Suitsune musta pipra ja küüslaugu veiseriba Taco
*Leegil ja pelletil: särtsakas veise Tomahawk steik
*Pelletil: Täidetud veise sisefilee
*Leegil: Veise antrekoodi steik erineval viisil
*Lisand: Küüslaugune kartulitamp värskete ürtide ja võiga
*DESSERT: Grillil küpsenud banaanikook “Looftitatud” munavalgega
Näidismenüü klassikalisel grillikoolitusel (TARTU)*
(menüü sõltub tooraine kättesaadavusest)
*Tervituseks karge humalavesi
*Alustuseks Cheddariga täidetud padrone piprad, kõrvale mango salsa
*Valmistame ja küpsetame ise burksile kuklid, kasutame ka kaubanduses leiduvaid tooteid võrdluseks
*Valmistame erinevaid klassikalise burgeri kastmeid: ranch, sriracha majonees, trühvli majonees ja üht teist veel
*Smashime, küpsetame kotletti, krevetti, kana, steaki ja sobitame kõik need erinevate lisanditega burgeriteks kokku
*Friikaid ei tee, aga bataati röstime kindlasti
*Magusaks küpsetame ploomi-kohupiima koogi
© Kõik õigused kaitstud 2024
HOMEFY OÜ / 14466452 / E102062344