Veise sisefilee SA Arena Grass

Veise sisefilee SA Arena Grass

35.00

Liha on lõigatud sobiva suurusega tükkideks (vahemikus 200-300g), puhastatud kelmetest ja muust ebavajalikust ning pakendatud vaakum pakendisse.

Meie poe liha on pärit peamiselt Uruguayst, Brasiiliast ja Austraaliast.

NB! Lihatooted on saadaval kauplustes kohapeal.

Saadavus: Laos
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laost otsas

Tootekood: OFE-84510 Kategooria:

Kirjeldus

Tuletame omakorda meelde põhitõed, mida on rääkinud tipptegijad.
Süsi peab olema suure struktuuriga (Dreamfire tamm), et sealt korralik kuumus grillimisel kätte saada 250-300°C.

Parim grill-liha on pealt krõbe, seest pehme.

Sulata liha aeglaselt külmkapis ja enne grillimist toatemperatuuril vähemalt tund, nii ei toimu järsku temperatuuri muutust (ja liha pruunistub/valmib kiiremini). Liha võib ka kergelt paneerida enne grillimist oliiviõliga ja maitsestada soola/pipraga. Seda ei pea tegema, aga see tagab, et liha ei jää grillresti külge kinni. Küpseta umbes kolm minutit ühelt poolt ja kolm teiselt poolt. Vajadusel maitsesta veel soola/pipraga või huvitava kastmega, küüslaugu õliga.
Toiduohutuse tagamiseks tuleks kõikide küpsetusviiside puhul saavutada liha sisetemperatuuriks 71 °C (küps ehk welldone), kuid veise- ja lambaliha küpsetatakse poolküpsena (medium, sisetemperatuur 60-65 °C) ja/või pooltoorena (rare, sisetemperatuur 50-55°C).