Black angus veise blade steak

Black angus veise blade steak

33.40 / kg

Liha on lõigatud sobiva suurusega tükkideks (keskmine tüki suurus 250 gr), puhastatud kelmetest ja muust ebavajalikust ning pakendatud vaakum pakendisse.

Meie poe liha on pärit peamiselt Uruguayst, Brasiiliast ja Austraaliast.

NB! Lihatooted on saadaval kauplustes kohapeal.

Saadavus: Laos
Saadavus poodides:

Tallinn: Laos

Tartu: Laost otsas

Tootekood: OFE-8366 Kategooria:

Kirjeldus

Tuletame omakorda meelde põhitõed, mida  on rääkinud tipptegijad.
Süsi peab olema suure struktuuriga (Dreamfire tamm), et sealt korralik kuumus grillimisel kätte saada 250-300°C.

Parim grill-liha on pealt krõbe, seest pehme.

Sulata liha aeglaselt külmkapis ja enne grillimist toatemperatuuril vähemalt tund, nii ei toimu järsku temperatuuri muutust (ja liha pruunistub/valmib kiiremini). Liha võib ka kergelt paneerida enne grillimist oliiviõliga ja maitsestada soola/pipraga. Seda ei pea tegema, aga see tagab, et liha ei jää grillresti külge kinni. Küpseta umbes kolm minutit ühelt poolt ja kolm teiselt poolt. Vajadusel maitsesta veel soola/pipraga või huvitava kastmega, küüslaugu õliga.
Toiduohutuse tagamiseks tuleks kõikide küpsetusviiside puhul saavutada liha sisetemperatuuriks 71 °C (küps ehk welldone), kuid veise- ja lambaliha küpsetatakse poolküpsena (medium, sisetemperatuur 60-65 °C) ja/või pooltoorena (rare, sisetemperatuur 50-55°C).